Politiek Café ZOUT, 9 februari 2020

Share Button

In Zout veel Oss talent: (inter)nationaal gitarist Richard Severijns,  journalist en TV presentator Arjo Kraak (Oijen), wereldcoach Renske van Grinsven en romanschrijfster Marilou Nillesen. Uit Den Haag  komen de Tweede Kamerleden Bram van Ojik en Sadet Karabulut.

Columns zijn er van onze vaste columnist Theo van Duren en Directeur van het Titus Brandsma Lyceum Tom Brocks. Het muziekpodium is voor Aidan & The Wild. Achter Aidan gaat singer-songwriter Diederik van den Brandt schuil. Hij liet bij een eerder optreden in Zout een diepe indruk achter. Het Zoutlied wordt gezongen door Willeke Berendsen onder gitaarbegeleiding van Henk Sterken.

More info: Politiek Café ZOUT

Locatie:
Cultuurpodium Groene Engel
Kruisstraat 15 5341 HA Oss

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info