Circulariteit en openbare verlichting

Share Button

signify

Circulariteit is een actueel thema, maar voor veel aanbestedende diensten marktpartijen nog relatief nieuw. Maar wat houdt een Circulair Inkooptraject voor openbare verlichting nu precies in? Op welke manier kan circulair inkopen worden toegepast in inkooptrajecten/aanbestedingen voor openbare verlichting en wat zijn daarbij de risico’s, uitdagingen en mogelijkheden? In deze kennissessie geven we u graag uitleg en delen we onze gedachten over hoe circulariteit meegenomen kan worden in uitvragen, nu en in de toekomst.

Location: Jaarbeurs, Utrecht

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info