Tigre Blanco - the last 'Tijgersnest'

Share Button

Tigre-Blanco-Dave-van-Hout-4-RGB-72dpr-700x325

Zaterdag 10 juni speelt de Eindhovense band Tigre Blanco haar laatste “Tijgersnest” voorstelling van dit theater seizoen in theater de Schalm in Veldhoven. Deze voorstelling krijgt een feestelijk tintje omdat de band i.s.m. het Eindhovens platenlabel Lighttown Fidelity Records precies op die dag haar vinyl single Boom! & Roll the Nickels lanceert. Speciaal voor dit optreden nodigt de band speciale gasten uit en zal de hele show full HD worden opgenomen. Soon Online!

Locatie: De Schalm, Veldhoven
More info: Tigre Blanco

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info