TU/e 55 jaar Stadsfeest

Share Button


op de Markt – Eindhoven


Orkest Zuid en
Gerard van Maasakkers

Een Live uitzending vanaf de Markt Eindhoven
start om 20:50.

Play Intro | Orkest Zuid | Gerard van Maasakkers & Orkest Zuid

Orkest Zuid verzorgt een stadsconcert op de Markt op woensdagavond 27 april vanaf 21.00 uur. Orkest Zuid met als dirigent Jos van de Braak brengt symfonische blaasmuziek op hoog niveau. Met Gerard van Maasakkers als solist presenteert dit orkest een populair programma met een Brabants tintje. Gerard van Maasakkers, een zanger met een eigen gezicht, zit al ruim dertig jaar in de muziek. Een bekroning op zijn werk is de Gouden Harp, de belangrijkste muziekprijs in ons land. Gerard nam deze prijs in maart 2009 uit handen van zijn Brabantse collega Guus Meeuwis in ontvangst.

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info