NATLAB – Moeder NATUUR als regisseur

Share Button

fransimg14697_16

Genieten, je zintuigen prikkelen, kunnen verdwijnen in een andere wereld. Zowel Natlab als Natuurmonumenten bieden je die mogelijkheid. Wij sloegen eind 2015 de handen ineen en gingen op zoek naar een unieke filmen natuurbeleving voor de bezoekers van Natlab. De ingrediënten voor een film waren in ieder geval al aanwezig. Met moeder natuur als regisseur, een bekende boswachter als hoofdrolspeler, Natlab het theater en Strijp-S als het decor. Nieuwsgierig naar het resultaat? Laat je live meevoeren door boswachter Frans Kapteijns en ontdek dat de natuur dichterbij is dan je denkt.

Zodra hij begint te vertellen hang je aan zijn lippen. Hij weet van ieder ‘saai groen plantje’ een filmwaardig epos te maken. En niet alleen als hij in de natuurgebieden Kampina, Brunssummerheide of de Oisterwijkse Bossen rondwandelt. Ook midden in de stad weet Frans meer natuur te ontdekken dan je voor mogelijk hield. Tijdens een verkenningstocht op Strijp-S verbaasde de boswachter ons met de hoeveelheid verschillende planten die hier groeien. Hij ontdekte zelfs het holletje van een bosmuis middenin Strijp-S. Kijk naar wat hij zag en ga met hem in gesprek over de wonderen van de natuur, vooral als je die in close up ziet. Aansluitend aan deze film vindt als verrassing een exclusieve voorpremiere plaats van een indrukwekkende documentaire waarin zes jonge ecologen op zoek gaan naar oplossingen om de mensheid te redden, wanneer deze bedreigd wordt door de ineenstorting van de ecosystemen.

Locatie: Podiumzaal, NatLab
Meer info: NatLab.nl

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info