Tigre Blanco – Het Tijgersnest

Share Button

img12878_63

Concertregistratie…

Eindhovense gypsies
“Fantastische voorstelling; duister, spannend en oog- en oorstrelend mooi”, “Een diepe buiging voor het geheel”, “Met een brok in mijn keel van emotie deze steeds weer verrassende theatershow ondergaan”, waren slechts enkele van de vele reacties na de première van Het Tijgersnest in het Parktheater. Een geweldige performance, mooie muziek en een bijzondere sfeer. Daarom neemt Tigre Blanco u in het nieuwe seizoen nog een keer mee naar de nachtclub van hun dromen: de stamkroeg van een rondreizend circus uit de jaren ‘30.
Tigre Blanco maakt akoestische, filmische muziek die klinkt als de soundtrack van een nieuwe ‘paella-western’ van Quentin Tarantino.

More info: Parktheater, Eindhoven
Locatie:
Parktheater

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info