TU/e – Opening of the 2015-2016 Academic Year

Share Button

fe33ae6767tue logo

Thema: TU/excellentie

Wij zijn een onderzoeksuniversiteit gespecialiseerd in technische wetenschap en technologie. We dagen onze studenten, medewerkers en partners uit om de lat constant hoger te leggen, omdat we geloven in talent en excellentie. Samen willen we het verschil maken. Opvallen binnen ons hightech ecosysteem van wereldklasse, Brainport. Bij de Technische Universiteit Eindhoven zijn studenten veel meer dan student. Zij zijn hier als probleemoplossende specialisten, ware ondernemers met een internationale oriëntatie en ervaren in samenwerking met de industrie. Werk mee aan ons multidisciplinaire onderzoek op het gebied van datawetenschap, slimme systemen en hightech materialen. Lever een bijdrage aan de sociaal maatschappelijke uitdagingen op gebieden zoals Slimme Mobiliteit, Gezondheid en Energie. Dit is “waar innovatie start”. Sluit aan bij TU/excellentie.

16.00 uur: Lezingen verzorgd door:

  • Prof.dr.ir. Frank Baaijens, Rector Magnificus
  • Keynote sprekers met onder andere drs. Sander Dekker, Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en prof.dr.ir. René Janssen, Spinoza Award winnaar.
  • Presentatie Onderwijsprijzen

17.30 – 0.00 uur: Officiële receptie

Locatie: Auditorium TU/e
More info: TU/e website

2 comments to TU/e – Opening of the 2015-2016 Academic Year

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info