Jaar van de Ruimte on Tour #2 – Arnhem

Share Button

on_tour_internal_thumb_small-1427355326Jaar_van_de_Ruimte_-_Logo-1424791188

Onder het motto ‘Wie maakt Nederland?’ houden we in 2015 een avontuurlijke dialoog over de ruimtelijke toekomst van Nederland. We maken een rondreis door het land op weg naar de slotbijeenkomst op 15 december in Amersfoort. Tijdens de bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over de opgaven en de perspectieven richting 2040. De uitkomsten van deze bijeenkomsten moeten leiden tot een manifest.

Na de eerste werkbijeenkomst in Loppersum zoeken we in Arnhem de spanning op tussen inzet op economische groei versus kwaliteit van de leefomgeving. Kijken we naar Nederland als polycentrisch stedelijk netwerk dan is in dit deel van het land het optimaal benutten van de balans tussen rood en groenblauw aan de orde. De plek waar twee werelden elkaar ontmoeten. De inzet van het door minister Schultz aangeboden ontwerpteam (O-team) zou daarbij heel welkom zijn.

Datum: donderdag 25 juni 2015, 13:00 – 20:00 uur
Locatie: Showroom Arnhem
More info: Platform 31

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info