DTW@Bibliotheek Eindhoven – SlimBoek De Groote Heide

Share Button

cq5dam.web.640.1024

In het kader van de Dutch Technology WeekSlimBoek De Groote Heide
Een presentatie van het cross-mediale, innovatieve SlimBoek, door Eric Bergmeester en Jurgen Sloots.

SlimBoek De Groote Heide is een natuurfotoboek met mooie en aansprekende foto’s. Het heeft een prachtige vormgeving en hoogwaardige afwerking. Maar….SlimBoek De Groote Heide gaat verder dan een traditioneel natuurfotoboek!

Door middel van je smartphone of tablet beleef je de natuur op een eigentijdse wijze. Gebruik hiervoor de speciale en gratis app. Scan met deze app foto’s in het boek of plan een wandeling langs de hoogtepunten. Tijdens je wandeling krijg je digitale extraatjes aangereikt via de app als je op een van de hoogtepunten aankomt. Beleef spectaculaire luchtopnames, luister naar geluiden, kijk naar video’s, 360 graden panorama’s, spannende time-lapses en veel meer. Beleef de natuur alsof je er midden in staat!

Locatie: Bibliotheek de Witte Dame, Eindhoven
More info: Bibliotheek Eindhoven

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info