Smart Thinking #4 – Connectivity: nieuwe netwerken

Share Button

connectivity_4-1424791373platform 31

Bijeenkomst van het Lerend Netwerk Smart CitiesNL

Big data, energieproducerende gebouwen, zelfrijdende auto’s, slimme verlichting en the internet of things. Het zijn maar een paar voorbeelden van wat de smart city te bieden heeft. Al deze innovaties zijn bedoeld ons leven gemakkelijker te maken. Tegelijk doen al deze innovaties een beroep op onze infrastructuur. Want hoe ziet de infrastructuur van de toekomst er uit en wat betekent dit voor de manier waarop wij die infrastructuur in de toekomst organiseren?

Smart Thinking

Smart Thinking is de naam voor de verschillende kennisbijeenkomsten die het Lerend Netwerk Smart Cities organiseert. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het Lerend Netwerk op locatie dieper in op een vraagstuk uit de Nederlandse stedelijke ontwikkeling in relatie tot smart cities. Kijk voor meer informatie op platform31.nl/smartcities.

More info: Platform 31
Datum: donderdag 19 maart 2015, 13:00 – 17:00
Locatie: Theater Walhalla, Veerlaan 11, Rotterdam

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info