Verkiezingsdebat Provinciale Staten

Share Button

Verkiezingsdebat-1424952290platform 31

Discussie over de ruimtelijke toekomst van Nederland!

Op 11 maart 2015 vindt tussen 11.00 tot 15.00 uur het grote Platform31 verkiezingsdebat plaats in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen 2015. Kunt u niet live bij dit debat aanwezig zijn, maar volgt u graag op afstand hoe de provinciale lijsttrekkers tegen ruimtelijke vraagstukken aankijken? 

Het Platform31 verkiezingsdebat belooft een stevig inhoudelijk gesprek op te leveren door vier subthema’s uit het programma Het Jaar van de Ruimte te koppelen aan drie regio’s: Noord, Midden, Zuid. Thomas van Zijl, gespecialiseerd politiek gespreksleider en presentator van BNR Nieuwsradio, leidt het gesprek en stelt kritische vragen over de wijze waarop provincies deze thema’s willen agenderen in hun akkoorden.

Uitzending gemist? 

Platform31 zendt dit verkiezingsdebat live uit via webcasting. Het volledige debat blijft nog enkele dagen na de uitzending beschikbaar. Daarna kunt u een compilatie van het debat met daarin de highlights terugkijken.

Het programma 

Platform31 houdt een wisseldebat waarbij de lijsttrekkers in blokken van ongeveer 30 minuten met elkaar in gesprek gaan over de thema’s Natuur, Energie & water, Internationale Concurrentiepositie en Groei & Krimp. Ook het aanwezige publiek krijgt de mogelijkheid om aan het debat deel te nemen.

Twitter mee!

De kracht van het debat is de interactie tussen voor- en tegenstanders. Bouwt u ook mee aan de ruimtelijke toekomst van Nederland, aan onze leefomgeving én aan die van de volgende generatie? Twitter mee via #P31debat @platform31.

More info: Platform 31
Datum: woensdag 11 maart 2015, 11:00 – 15:00
Locatie: Platform31, Koningin Julianaplein 10 (7e verdieping), ingang hal Centraal Station Den Haag

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info