Na de goedbezochte Paradigma Food Talks van afgelopen februari, organiseren de bibliotheken Eindhoven en Den Bosch nu Food Talks 2, in Bibliotheek Den Bosch.
Sprekers:
-Wouter de Heij
over de rol die nieuwe koude pasteurisatie technologie heeft om vers-bewerkte producten langer houdbaar te maken, zodat er minder weggegooid hoeft te worden
Zie http://www.foodlog.nl/
-Ralf Bodelier
over biologische voeding, hoe gezond is dat werkelijk?
Zie http://www.foodlog.nl/
-Kromkommer
met originele oplossingen voor ‘afgekeurd’ voedsel, zoals groente en fruit dat geen ‘perfecte’ vorm heeft en daarom massaal wordt weggegooid.
Zie www.kromkommer.com
-Enitia Karijodinomo
designer met originele Food concepten.
Zie www.food-code.nl
Met in de pauze een verrassend proeverijtje van The Food Code!
Locatie: Bibliotheek Den Bosch
More Info: Paradigma on Facebook
[…] http://openwebcast.nl/?p=4248 […]