Symposium ‘De Bibliotheek van de Toekomst’

Share Button

bibmb_260314logo-bmb2

100 JAAR BIBLIOTHEEK MIDDEN-BRABANT

In maart 2014 eindigt het jubileumjaar van het 100-jarig bestaan van de Bibliotheek Midden-Brabant. In ons jubileumjaar hebben we niet alleen teruggeblikt en mooie herinneringen opgehaald, maar juist ook vooruit gekeken. Onder het motto ‘vier de toekomst’ zijn we in gesprek gegaan met onze omgeving en hebben we interessante discussies gevoerd over de rol van de bibliotheek in de toekomst.

SYMPOSIUM

Bij de afsluiting van ons bijzondere jubileumjaar gaan wij wederom in gesprek. Tijdens ons symposium met als thema ‘De Bibliotheek van de Toekomst’ delen een aantal ‘opinieleiders’ uit verschillende disciplines hun toekomstvisie. De sprekers zijn bekende namen uit het openbaar bestuur, het onderwijs of technologische vernieuwing. U kunt sowieso rekenen op een inspirerende lezing van de heer Peter Noordanus (burgemeester van gemeente Tilburg), de heer Rob Riemen (directeur/oprichter van Nexus Instituut), mevrouw Monique Burger van De Nieuwe Boekhandel, de heer Sander Duivestein (onderzoeker bij het Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie van Sogeti). Dagvoorzitter is Ernst Jan Pfauht (internetondernemer, journalist en auteur).

PROGRAMMA
13.30 Ontvangst gasten
14.00 Start symposium
16.00 Einde officiële gedeelte & Borrel 17.30 Einde borrel

Locatie: Tilburgse Spoorzone: Hal 88, NS-Plein 65, Tilburg.

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info