Cuijks Jeugddictee 2014

Share Button

cuijk_dictee biblioplus_logo-lang_rgb

Wie wordt de beste speller van de gemeente Cuijk?

Woensdag 12 maart organiseert BiblioPlus voor de tweede keer het Cuijks Jeugddictee. Basisschoolleerlingen van groep 8 gaan de strijd aan om de titel “Beste speller van de Gemeente Cuijk”. Het Jeugddictee heeft dit keer een unieke aanvulling: het wordt namelijk live gestreamed via internet, zodat alle scholen en kinderen in de gemeente Cuijk mee kunnen doen aan het dictee. Ook ouders en familieleden kunnen meekijken. Het dictee start om 9.00 uur in het Merletcollege in Cuijk. Meekijken en meedoen, kan via de website van BiblioPlus www.biblioplus.nl

Aan het Cuijks Jeugddictee doen 8 van de 11 scholen mee uit de gemeente Cuijk. Elke school mag een team van vier leerlingen uit groep 8 afvaardigen om deel te nemen aan het dictee. De rest van de klas wordt uitgenodigd om vanuit school via de livestream mee te doen.

De deelnemende scholen:
Harlekijn, Zevensprong, ’t Startblok, De Waai, De Nienekes, De Bongerd, Dr. Jan de Quay, Akkerwinde

Het Cuijks Jeugddictee is een initiatief van de neerlandici Karel Janssen, Louk Hombergen en Harrie Vullings en wordt georganiseerd door BiblioPlus in samenwerking met het Merletcollege in Cuijk.

Locatie: Merletcollege, Cuijk
More info: www.biblioplus.nl

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info