Bibliotheek Eindhoven: Paradigma Privacy & Social media

Share Button

Privacy en Social mediaplusbibliotheek-1

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Jongeren en kinderen zijn gek op sites als hyves, facebook, twitter en allerlei chatprogramma’s. Hoe veilig is dit eigenlijk? Hoe kunnen we onszelf en onze kinderen beschermen en onze privacy waarborgen? Of is het een onvermijdelijk gevolg van de digitale revolutie?

Forum

De deelnemers aan het forum zijn oa: Jan Willem Alphenaar, hij is de moderator deze avond. Jan Willem is spreker en schrijver op het gebied van social media.
Marc Dubach, Marc denkt online en vertelt graag over eindeloze mogelijkheden van het internet. En Saskia Dellevoet, MediaCoach.

In 2013 zijn zeven van de tien Nederlanders actief op social media. Waar LinkedIn, Twitter, Facebook door sommigen vooral zakelijk gebruikt worden, zijn het voor anderen perfecte plekken om – de meest intieme details over- leven, liefde, geboorte en sterven te delen met vrienden en bekenden. Via privacyinstellingen en nicknames kunnen we ons ten dele beschermen tegen ongewenste pottenkijkers, maar werkt dit echt, of is het schijnveiligheid? Zou het beter zijn als iedereen zijn ware gezicht online laat zien? Wordt online privacy een luxe in de toekomst, of is het een goede zaak als we er zo snel mogelijk vanaf zijn? Paradigma buigt zich over deze en andere vragen in een online forumdiscussie. De discussie is live te volgen en iedereen kan via social media mee discussiëren over deze en andere vragen.

LOADING...

Locatie: Bibliotheek Witte Dame
More info: Paradigma site

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info