Bibliotheek Midden Brabant – the Mini movie

Share Button

mini movie monkeyminimovie_logo

100 jaar in 100 seconden

De Bibliotheek Midden-Brabant is dit jaar honderd geworden en schreef een prijsvraag uit om het te vieren. De opdracht voor middelbare scholieren in de regio was: maak een ‘Mini Movie’. Stop 100 jaar in een filmpje van 100 seconden. De finalisten zijn inmiddels bekend.

Tijdens een grande-finale wordt de winnaar bekend gemaakt van de Midden-Brabant Minimovie. Een moment vol beleving, waar het 100-jarig bestaan centraal staat én ook de Bibliotheek Midden Brabant flink in de schijnwerpers wordt gezet. finalisten worden dus uitgenodigd en mogen zeker support meebrengen! Dresscode: Moviestar!

Elke geselecteerde video komt aan bod. De video wordt getoond en ondertussen mag het groepje naar voren komen. Zij zijn dé movieSTARS en krijgen na het zien van de video 100 seconden de tijd om hun verhaal toe te lichten. Op deze manier is het interactief en spelen de deelnemers een centrale rol op het event.

Daarna worden de betreffende video en de 100 seconden toelichting beoordeeld door de jury. Zij voorzien de video en de “100 seconden-presentatie” van een eerste commentaar en geven cijfers.

Meer info: Facebook pagina Bibliotheek
Locatie: Pathé Bioscoop, Pieter Vreedeplein, Tilburg

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info