Bibliotheek Helmond: Misdaadlezing met Professor Cyrille Fijnaut

Share Button

Misdaadlezing met Professor Cyrille Fijnaut, verbonden aan Universiteit Tilburg Het thema is de grensoverschrijdende misdaadbestrijding in Europa.

In deze lezing wordt enerzijds ingegaan op de politiële en justitiële grensoverschrijdende samenwerking zoals die in het kader van de Europese Unie plaatsvindt en anderzijds op de manier waarop deze vorm van interstatelijke samenwerking plaatsvindt in de Euregio Maas-Rijn, het gebied in en rondom Maastricht, Luik en Aken, één van de meest dichtbevolkte en dus meest urbane gebieden in Europa. Professor Fijnaut staat bekend als een zeer boeiende en charmante verteller! Vorig jaar heeft hij voor Bibliotheek Helmond al een zeer boeiende lezing verzorgd, voor een groot enthousiast publiek. Reden voor ons om hem daarom nogmaals uit te nodigen.

Maak kans op een mini-iPad
Wij zijn benieuwd wat u van de uitzending van deze bibliotheekactiviteit vindt. Daarom vragen wij 3 minuutjes van uw tijd om een aantal korte vragen te beantwoorden. Onder de deelnemers wordt een mini-iPad verloot. Klik hier om de korte vragenlijst te openen. Alvast hartelijk dank!
Het Brabants Bibliotheek Netwerk

Locatie: Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11 Helmond
More info: Bibliotheek Helmond-Peel.nl

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info