Uitgelicht… André Aleman in Bibliotheek Bergen op Zoom

Share Button

André Aleman, schrijver van de bestseller Het seniorenbrein, geeft dinsdag 18 juni vanaf 20.00 uur een lezing in Bibliotheek Bergen op Zoom. De avond wordt georganiseerd i.s.m. Boekhandel Quist.

Maak kans op een mini-iPad
Wij zijn benieuwd wat u van de uitzending van deze bibliotheekactiviteit vindt. Daarom vragen wij 3 minuutjes van uw tijd om een aantal korte vragen te beantwoorden. Onder de deelnemers wordt een mini-iPad verloot. Klik hier om de korte vragenlijst te openen. Alvast hartelijk dank!
Het Brabants Bibliotheek Netwerk

Het seniorenbrein uitgelicht
We maken ons allemaal wel eens zorgen over ons geheugen en ons verstand, zeker als we de vijftig gepasseerd zijn. De achteruitgang van het menselijk brein begint al vroeg maar is minder erg dan we soms denken. Sterker nog: een ouder brein is stressbestendiger en kan beter omgaan met complexe situaties dan een jong brein. In zijn baanbrekend boek Het seniorenbrein – het allereerste over dit onderwerp – laat André Aleman zien wat er gebeurt in ons hoofd als we ouder worden.

André Aleman uitgelicht
André Aleman (1975) is hoogleraar cognitieve neuropsychiatrie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. In 2006 ontving hij de prestigieuze European Young Investigator Award van de European Science Foundation voor zijn onderzoek naar zelfinzicht en psychose. André Aleman is lid van De Jonge Akademie van de KNAW.

Locatie: Bibliotheek Bergen op Zoom
Informatie: Website

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info