Paradigma: Play the Future Stadslab

Share Button

Op donderdag 6 juni vindt er van 19.30 u -22:00 u een forumdiscussie plaats rond interactieve verbeelding, presentaties en activiteiten rond de dynamiek van de stad.

Een discussie over hoe je door transparantie en dynamische informatie met de mogelijkheden van de stad kunt spelen: Hoe faciliteren we de veranderende stad? Welke informatie willen we zien en wat doen we er mee? Een discussie met ervaringsdeskundigen en innovators.

MAD emergent art center en Open Data Eindhoven dagen een aantal wetenschappers en kunstenaars uit om hun visies, verwachtingen en dromen te verwoorden en verbeelden. De formats van TedX en het tv programma Zomergasten vinden elkaar in een nieuwe vorm, waarbij het debat ondersteund wordt met video en andere audiovisuele middelen. De uitkomsten van deze prikkelende, richtinggevende discussie zullen worden ingezet voor de volgende fase van het onderzoek en experiment van Play the Future.

Deze activiteiten zijn onderdeel van Dutch Technology Week Eindhovenhttp://dutchtechnologyweek.com/nl en van het Play the Future programma van MAD emergent art center http://puls.madlab.nl/ .

Locatie: Bibliotheek Witte Dame
More info: Website

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info