BoekStart-ochtend Lezen met baby’s

Share Button

Ontdek tijdens deze gezellige BoekStart-ochtend hoe je met je kindje (tot ca. 18 maanden) spelenderwijs kunt genieten van boeken.
De vrolijke boekjes uit de babycollectie zijn daar heel geschikt voor! Baby’s houden van de aandacht en het praten en zingen bij de plaatjes.
Tijdens de ochtend geven we tips en laten zien wat de bieb allemaal te bieden heeft voor baby’s en ouders. En natuurlijk is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders.

Maak kans op een mini-iPad
Wij zijn benieuwd wat u van de uitzending van deze bibliotheekactiviteit vindt. Daarom vragen wij 3 minuutjes van uw tijd om een aantal korte vragen te beantwoorden. Onder de deelnemers wordt een mini-iPad verloot. Klik hier om de korte vragenlijst te openen. Alvast hartelijk dank!
Het Brabants Bibliotheek Netwerk

Live uitzending
Deze ochtend wordt live gestreamd via internet! Dit is de eerste keer dat een activiteit van de Bibliotheek Veldhoven live uitgezonden wordt. Beleef samen met je kindje deze primeur! De uitzending is later ook terug te kijken, leuk voor opa(‘s), oma(‘s) en andere familieleden.

Locatie: Bibliotheek Veldhoven, Meiveld 2 - Veldhoven
Info: Link naar Bibliotheek Veldhoven

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info