Demonstraties BiblioTech @ Dutch Technology Week

Share Button

Tijdens de Dutch Technology Week verandert de Bibliotheek Eindhoven in BiblioTech met een hightech expositie over 3D printen, Open Source /Arduino en verschillende robots.

Laat je tijdens de demonstraties op 5 juni verrassen door het wonder van 3D-printen en de creatieve mogelijkheden van open source elektronica Arduino en Raspberry Pi. Het leukste onderdeel van de onderwerpen is dat iedereen er zelf mee aan de slag zou kunnen gaan! Arduino is een mini-computer ontwikkeld via open source en daarmee kan je van alles in beweging zetten. Eén van de toepassingen van Arduino is te zien in de Bibliotheek in een robot van Edwin Dertien. Met de 3D-printer kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de Lego en de K’nex van jouw kinderen aan elkaar gekoppeld kunnen worden, of je eigen kapstok uitprinten.

De expositie is te bezoeken van 31 mei t/m 7 juni. De demonstraties zijn op woensdag 5 juni van 14:00 tot 17:00.

Maak kans op een mini-iPad
Wij zijn benieuwd wat u van de uitzending van deze bibliotheekactiviteit vindt. Daarom vragen wij 3 minuutjes van uw tijd om een aantal korte vragen te beantwoorden. Onder de deelnemers wordt een mini-iPad verloot. Klik hier om de korte vragenlijst te openen. Alvast hartelijk dank!
Het Brabants Bibliotheek Netwerk

Locatie: Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22 – Eindhoven
More info: Bibliotheek Eindhoven

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info