Symposium ‘VERANDERING’

Share Button

VERANDERING

De ruimte waarin we leven, bepaalt voor een belangrijk deel of we ons prettig voelen. Dat is de hamvraag van de ruimtelijke ordening. Onder maatschappelijke en natuurlijke invloeden worden we voortdurend uitgedaagd om die ruimte te beïnvloeden. We moeten observeren, overleggen en onderzoeken. Samen de handen uit de mouwen steken.

Nederland is nooit af. Een veranderende leefruimte vraagt om steeds andere antwoorden. Antwoorden op ruimtelijk-economische vragen,
op nieuwe marktvragen en op de veranderende rol van de overheid. Hoe kunnen we de ontwikkelingen van vandaag inzetten voor resultaat in de toekomst? Laten we die vraag eens op tafel leggen. Schuift u aan op 31 mei?

ONZE VERANDERING (twitter met: #onzeverandering)

Bij RBOI-Groep werken ruim 140 adviseurs door heel Nederland. We werken samen voor meer dan 200 gemeenten, provincies, rijksdiensten en vele marktpartijen. Wij hebben stevige wortels in Brabant en Limburg en zijn sinds kort neergestreken op het spannende broeinest Strijp-S
in Eindhoven. Een plek vanwaar we dichter op onze regionale markt kruipen. We zijn dichtbij.

RBOI en Buro Vijn worden per 1 juli één nieuw landelijk bedrijf, met wortels in de regio’s. We bundelen onze kennis en expertise om onze klanten nog slimmer en slagvaardiger te kunnen adviseren. Een nieuw profiel, beeld en naam om zo de uitdagingen van de markt nog beter op te pakken. Op 1 juli zal ook een nieuwe directie aantreden, nl. drs. Koos Seerden en drs. Dick Takkebos. Ir. Jos van Wijk treedt dan terug als algemeen directeur van de RBOI-Groep.

Samen kunnen wij, anders maar toch vertrouwd, aan de slag voor een veranderende leefruimte.

Wij VERBINDEN

We brengen marktpartijen en overheid aan tafel, vanuit het gezamenlijk belang om – ook tegen de stroom in – ruimtelijke ontwikkeling mogelijk te maken. Aan beide zijden hebben we ruime ervaring en we spreken beider taal. Daarin komen we dus ook dichtbij. Kritisch en resultaat- gericht bouwen we aan realistische, haalbare plannen. Kortom, zullen we eens bijpraten? We ontmoeten u graag de 31e mei! page2image18472

page3image504

PROGRAMMA

13.45 uur Ontvangst Videolab Eindhoven
14.15 uur Opening en aftrap symposium door ir. Jos van Wijk (algemeen directeur RBOI-Groep) en drs. Ed Nijpels (voorzitter NLingenieurs)

Interview en Discussie ‘VERANDERING in de leefRuimte’
- mr. Stephanie ter Borg (wethouder gemeente Barendrecht) – drs. Steven Adriaansen (wethouder gemeente Roosendaal)
- drs. Roger Kersten (directeur Akro Consult) – Pierre Sommer (directeur Ardic)
- drs. Ed Nijpels (voorzitter NLingenieurs) – ir. Harry Webers (Witteveen+Bos)

Veranderingen bij RBOI-Groep
- drs. Koos Seerden (directeur RBOI-Groep) – drs. Dick Takkebos (directeur RBOI-Groep)

16.30 uur Onthulling nieuw profiel RBOI-Groep + borrel 18.00 uur Einde

Locatie: Videolab Eindhoven
more info: RBOI-groep

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info