Slotmanifestatie Transitie Programma Langdurende Zorg

Share Button

Slotmanifestatie TPLZ

Play Impressie | Slotmanifestatie

Op deze slotmanifestatie willen wij u vertellen:

Over de afgelopen jaren, over de resultaten en het proces, over ervaringskennis en -kunde.
Over de doorstart naar een Zuid-Nederlands initiatief rondom ervaringsdeskundigheid.

De grondslag van het initiatief vormt de ontdekking van velen dat er naast professionele en wetenschappelijke kennis een derde pijler, ervaringskennis, bestaat. Deze heeft de verdiende en noodzakelijke eigen positie verkregen. Het TPLZ programma is gebaseerd op het transitiedenken van Prof.dr.ir. Jan Rotmans. Hij maakt duidelijk dat succesvolle innovaties consequenties hebben voor de structuur, de cultuur en de werkwijze van organisaties in de brede zin. In het programma hebben wij daar veel ervaringen mee op gedaan.

Staatsecretaris Martin van Rijn van VWS zal aanwezig zijn en spreken. Aan hem zal het uitgewerkte initiatief worden aangeboden. Hij is vooral geïnteresseerd in de integrale aanpak van ervaringsdeskundigheid op het gebied van werk, onderwijs, uitkeringen en zorg. Gezien alle veranderingen die in het maatschappelijke verkeer op ons afkomen is samenkracht een vereiste. Burgers die het zelf hebben meegemaakt en hun ervaringskennis willen ontwikkelen en inzetten zijn hierbij onmisbaar.

Locatie: Seats2Meet StrijpS

 

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info