Hella en Freek de Jonge in Parrotia

Share Button

Spring wordt een intieme literaire avond waarbij het nieuwe boek van Hella de Jonge centraal staat. Hella zal voorlezen uit dit autobiografische werk en door Freek worden geïnterviewd over haar drijfveren en de achtergronden. Freek zal op zijn bekende bescheiden wijze een paar liedjes zingen en hier en daar een kwinkslag plaatsen. Ook zal het echtpaar vragen van het publiek beantwoorden.

Geef uw mening Klik [hier] om de korte vragenlijst te openen

De Stichting “Ere Wie Ere Toekomt” organiseert van 2 april tot en met 4 mei onder de naam “Kinderen van de Hoop” een tentoonstelling over de verzamelde werken van Shirley Barenholz. Deze wordt gehouden in de bibliotheek VANnU  in Roosendaal. Toegang gratis.

Spring is verschenen in 2012 en nu alweer aan de vierde druk toe. Het is het verhaal over de inspirerende band tussen twee kunstenaars, over de houdbaarheid van vriendschappen, de ontdekking van het oorlogsgeheim van haar tante en haar gevecht tegen een chronische immuunsysteemziekte. Een openhartig boek over liefde en vrijheid. Verschenen bij Uitgeverij De Bezige Bij.

Locatie: Parrotia Podium / Bibliotheek VANnU, Markt 54a Roosendaal
Info: Bibliotheek VANnU

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info