Bibliotheek MB: LEZING ADJIEDJ BAKAS

Share Button

Wat zijn de belangrijkste trends voor de toekomst, wat is hun invloed op de toekomst van de Bibliotheek en wat gaan wij daarvan merken?

De bekende trendwatcher, auteur en spreker Adjiedj Bakas is zondag 3 maart te gast in de Bibliotheek Tilburg Centrum. Met het aanstekelijke enthousiasme dat hem typeert, geeft hij zijn visie hierop. Dit wil je niet missen!

Bedrijven, overheden en burgers vragen trendwatchers als Adjiedj Bakas om de nieuwe tijd te duiden en inspiratie op te doen voor nieuwe producten en diensten. Bakas (1963) is ‘de trendwatcher des vaderlands’ (Managementboek). Hij geeft in binnen- en buitenland ongeveer tweehonderd lezingen per jaar. Hij schreef bestsellers over de toekomst, die onder andere in Nederland, de V.S, China, Brazilië en Engeland verschijnen.

100 jaar de Bibliotheek Midden-Brabant
In 2013 bestaat de Bibliotheek Midden-Brabant 100 jaar; een mijlpaal om trots op te zijn! Al 100 jaar is de Bibliotheek Midden-Brabant een plek voor iedereen om kennis te vergaren, inspiratie op te doen en ervaringen te delen. Samen met u willen wij de toekomst vieren. Tijdens de feestelijke aftrap van dit jubileumjaar op zondag 3 maart, zijn er in de Bibliotheek Tilburg Centrum tal van leuke activiteiten voor jong en oud. De lezing van Adjiedj Bakas is hier een onderdeel van. Kijk hier voor het volledige programma.

Location: Koningsplein 10, Tilburg
Organisatie: Bibliotheek Midden Brabant

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info