Rabobank Winteravondlezing – Steven Van Belleghem

Share Button

Steven Van Belleghem

Als iemand iets weet over de invloed van social media op ondernemen, dan is hij het. Zijn carrière staat in het teken van bedrijven inspireren om echt contact te maken met hun medewerkers en hun klanten.
Hij is eigenaar van B-Conversational, parttime professor Marketing én auteur van twee internationale bestsellers.

Over verbinding van mensen

Bijna ieder bedrijf heeft wel een twitteraccount of facebookpagina. Maar er zijn nog maar weinig bedrijven die zichzelf een ‘conversational company’ kunnen noemen. Waar de medewerkers en de klanten het écht voor het zeggen hebben. We moeten niet alleen goed luisteren naar klanten. We moeten ze aan het woord laten. Een modern bedrijf verbindt mensen. Steven onthult hoe het juiste gebruik van social media daar een belangrijke rol in speelt.

Play Compilatie (10 min.) | Complete lezing

Al eeuwenlang vertellen we elkaar verhalen. Rondom het haardvuur. Voor het slapengaan. Verhalen over moed, verraad, heldendom, angst, liefde, haat en wijsheid. Verhalen om van te griezelen. Van te genieten. Van te leren.

Wij doen graag mee aan deze oeroude traditie. Daarom trakteren wij u tijdens de koude winteravonden op drie bijzondere verhalen. Van drie bijzondere vertellers. Hun woorden slepen u mee naar het onbekende. U hoort over moed. U raakt in de ban van een nieuwe wereld. U hoort geheimen over verbinding van mensen. We luisteren straks ademloos naar Herman Wijffels, André Kuipers en Steven Van Belleghem.

De Rabobank organiseert deze lezingen omdat we geloven in duurzaamheid. En verhalen vertellen over een duurzame toekomst, levert daar een bijdrage aan. De mensheid geeft elkaar al eeuwenlang wijze lessen door via mooie verhalen.

Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Enck, De Loop 67, Oirschot
Organizer: Rabobank

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info