Bibliotheek Eindhoven – Paradigma: Social Innovation

Share Button

Social Innovation

De Bibliotheek Eindhoven start op 14 februari 2013 met Paradigma; een kenniswerkplaats rond de vakgebieden design, kunst en technologie. Iedere maand wordt er aan de hand van een actueel thema op het snijvlak van deze drie gebieden een programma gemaakt door o.a. kunstenaars, wetenschappers, designers, filosofen en schrijvers. Doelgroepen hierbij zijn nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en hoogopgeleide mensen. Bij Paradigma staat de ontmoeting, de uitwisseling van informatie en het ontwikkelen van nieuwe ideeën centraal.

Voor de maand februari is het thema Social Innovation. Centraal staan nieuwe initiatieven voor verbetering van leefbaarheid en participatie in de buurten en wijken. MAD emergent art center is organisator van de programma’s in februari en maart.

Organiser: Bibliotheek Eindhoven, MAD emergent art Center
Locatie:
Bibliotheek Witte Dame - Vestiging Centrum Emmasingel 22, gebouw de Witte Dame
Theater (eerste etage jeugdafdeling)

1 comment to Bibliotheek Eindhoven – Paradigma: Social Innovation

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info