Rabobank Winteravondlezing – Herman Wijffels

Share Button

Herman Wijffels

Zijn cv zou drie A4’tjes in beslag nemen. Daarom beperken we ons tot de achttien jaar die hij in de top van de Rabobank zat. En zijn huidige functies: hoogleraar Duurzaamheid & Maatschappelijke Verandering en co-voorzitter van Worldconnectors. Een denktank die zich inzet voor een duurzame, vreedzame en rechtvaardige wereld.

Over een nieuwe wereld

Herman Wijffels laat ons zien hoe de oude wereld afbrokkelt. We leggen met zeven miljard mensen een flinke druk op de natuurlijke hulpbronnen van onze aarde. Op dezelfde manier doorgaan als in de vorige eeuw, is geen optie. Maar er is hoop. Als we fundamenteel veranderen. Herman Wijffels vertelt hoe de nieuwe wereld eruit kan zien. We garanderen dat u na deze avond met andere ogen naar onze toekomst kijkt.

Al eeuwenlang vertellen we elkaar verhalen. Rondom het haardvuur. Voor het slapengaan. Verhalen over moed, verraad, heldendom, angst, liefde, haat en wijsheid. Verhalen om van te griezelen. Van te genieten. Van te leren.

Wij doen graag mee aan deze oeroude traditie. Daarom trakteren wij u tijdens de koude winteravonden op drie bijzondere verhalen. Van drie bijzondere vertellers. Hun woorden slepen u mee naar het onbekende. U hoort over moed. U raakt in de ban van een nieuwe wereld. U hoort geheimen over verbinding van mensen. We luisteren straks ademloos naar Herman Wijffels, André Kuipers en Steven Van Belleghem.

De Rabobank organiseert deze lezingen omdat we geloven in duurzaamheid. En verhalen vertellen over een duurzame toekomst, levert daar een bijdrage aan. De mensheid geeft elkaar al eeuwenlang wijze lessen door via mooie
verhalen.

Locatie: Sociaal Cultureel Centrum De Enck, De Loop 67, Oirschot
Organizer: Rabobank

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info