“De Witte Roos presenteert…”: Tatjana van Zanten

Share Button

Onder de titel ‘De Witte Roos presenteert…’ zullen in de komende periode een aantal actuele lezingen worden gepresenteerd in Parrotia. De eerste in de serie is een ontmoeting en interview met Tatjana van Zanten, auteur van de onlangs verschenen roman Supergelukkig.

Een hilarisch en onthullend verhaal over de happy few van Bloemendaal. Waar geld geen rol speelt en het alle dagen feest is… Tot er een meisje op de eliteschool van het dorp vreselijk gepest wordt en niemand zich om haar lot bekommert.

Locatie: Parrotia Podium – Centrale Bibliotheek Roosendaal, Markt 54a Roosendaal
Info:  Bibliotheek VANnU

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info