Opening Design United @ DDW 2012

Share Button


Design United, ‘platform for Dutch Research in Design’, is een initiatief van de faculteiten voor Industrial Design van drie T.U’s. Dit initiatief richt zich op het combineren van de onderzoekskracht van het vakgebied Industrial Design en het versterken van de innovatiekracht van de Nederlandse industrie. Design United organiseert op verschillende manieren de interactie tussen onderzoek en industrie.

Locatie: TU/e, Eindhoven.
More info: Design United

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info