ID’12 – Expositie & Prijsuitreiking

Share Button

Afvallen en mobiel opladen met je eigen buikvet, tactiel SMS-en voor blinden of communiceren over je cultuurshock ervaring. Hoe kan industrial design jouw wereld veranderen?
De expositie ID’12 toont het werk van masterstudenten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de Faculteit Industrial Design (ID). Daarnaast vind je er een selectie van ontwerpprojecten uit alle jaren van de bachelor- en masteropleiding. De faculteit ID richt zich op het ontwerpen van intelligente systemen, producten en services met de nadruk op innovatie.

Ervaar op ID’12 door middel van interactieve en volledig werkende prototypes, de ontwerpvisie van studenten op hoe de maatschappij eruit kan zien in de (nabije) toekomst.

De ontwerpen zijn gebaseerd op nieuwe technologieën, maatschappelijke ontwikkelingen, exploratieve studies en solide onderzoek met gebruikers, business aspecten en nieuwe vormen van interactie ontwerpen. De nauwe relatie met de industrie zorgt ervoor dat deze ontwerpvisies ook werkelijkheid kunnen worden.

ID’12 geeft je de mogelijkheid om deze nieuwe werkelijkheid nu al te ervaren middels interactieve werkende prototypes. Hoe ziet jouw wereld er straks uit?

Locatie: Technische Universiteit Eindhoven, Hoofdgebouw
Organizer: Technische Universiteit Eindhoven, Industrial Design

 

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info