Politiek Café ZOUT – 9 sept. 2012

Share Button

bodair
Antoine Bodar en verkiezingen in Zout

Aanstaande zondag 9 september gaat  politiek café Zout weer van start voor een nieuw seizoen. Antoine Bodar is de hoofdgast. Bodar schroomt niet om de ontwikkelingen in Zijn Kerk bij naam te noemen. Vanzelfsprekend komen de verkiezingen van 12 september ook aan bod. Liberaal versus Sociaal zondag in Zout. VVD Tweede Kamerlid Cora vd Nieuwenhuizen gaat in debat met SP-Tweede Kamerlid, en Ossenaar, Henk van Gerven. Het zal o.a. gaan over zorg en integratie. Daarnaast is er een debat over geneesmiddelen met professor Schellekens en professor Out. In de Zoutquiz nemen twee leden van een stembureau het tegen elkaar op. Theo van Duren spreekt zijn maandelijkse column uit  en er is livemuziek van de groep Trammelant

Eind 1999 is in Oss, op initiatief van Jules Iding van de SP, politiek café ZOUT van start gegaan. Het idee van Iding was om in een ongedwongen sfeer politiek meer naar de mensen toe te brengen en dat is, met maandelijks honderden bezoekers, aardig gelukt. Zout wordt iedere tweede zondag van de maand, de zomerperiode uitgezonderd, gehouden in de grote zaal van De Groene Engel aan de Kruisstraat in Oss.

More info: Politiek Café ZOUT
Locatie:
Cultuurpodium Groene Engel
Kruisstraat 15 5341 HA Oss

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info