Bouwend Nederland – Live webstream CAO

Share Button

Bouwend Nederland Live – 6 juli 2012

Welkom op deze Live webstream, met als onderwerp de bouw CAO.

Joba van den Berg, onze directeur Sociale Zaken, informeert u over de inhoud en achtergrond van de belangrijkste veranderingen in de bouw CAO. Dit zal zij doen via een live webcast die u via internet op uw pc, tablet of smartphone kunt volgen. Bovendien kunt u zelf ook deelnemen aan het gesprek en direct vragen stellen of opmerkingen maken gericht aan Joba van den Berg of Gerard Werkhoven. Niet alleen handig en zinvol voor u maar wellicht ook voor uw medewerkers.

Webcast locatie: Seats2Meet – Strijp S
Meer info: Site Bouwend Nederland Zuid

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info