CAST – De Duurzame Stadsregio

Share Button

Hoe wordt in de regio Tilburg gewerkt aan een duurzame verbinding tussen stad en land? Naar aanleiding van de ontwikkeling van landgoed De Groene Kamer, landschapspark Moerenburg en De Nieuwe Warande, belicht CAST de toekomstige transformatie van de stadsranden van Tilburg en plaatst deze in een breder perspectief.

Het programma bestaat uit een boeket van activiteiten met onder meer een tentoonstelling, interviews en debat. Onder meer Ton Venhoeven (Rijksadviseur Infrastructuur)  en de initiatiefnemers en ontwerpers van Landschapspark De Groene KamerMoerenburg en De Nieuwe Warande komen aan het woord.

Het programma staat onder leiding van Tracy Metz, kunstredacteur van NRC Handelsblad en onder meer auteur van ‘PRET! Leisure en landschap’ over de invloed van vrijetijdsindustrie op onze omgeving en het recent verschenen ‘Zoet&Zout, water en de Nederlanders’.

Play Part 1 | Part 2 | Interviews

Programma
Donderdag 24 mei. Deprez gebouw, Lange Nieuwstraat 172-174, 5041DJ in Tilburg.

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 19.30 uur Aanvang programma, interviews betrokkenen De Groene Kamer, De Nieuwe Warande en Moerenburg
  • 20.15 uur Lezing Ton Venhoeven, Rijksadviseur voor Infrastructuur, over Duurzame Stadsregio’s in (inter)nationaal perspectief
  • 20.45 uur Pauze
  • 21.00 uur Dialoog o.l.v. Tracy Metz
  • 21.30 uur Reflectie, Tracy Metz in gesprek met wethouder Erik de Ridder (CDA oa. Economie, Brabantstad, Toerisme & recreatie)

Locatie: Deprez gebouw, Lange Nieuwstraat 172-174, 5041 dj Tilburg.
More info:  www.castonline.nl

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info