Politiek Café ZOUT – 13 mei 2012

Share Button

Hero Brinkman in Zout

Aanstaande zondag is Tweede Kamerlid Hero Brinkman hoofdgast in politiek café Zout. Hij stapte uit de PVV, omdat het hem niet lukte van de PVV een open politieke partij te maken met een ledendemocratie. Brinkman is druk met het oprichten van zijn eigen politieke partij, de Onafhankelijke Burger Partij. In de peilingen staat hij nog op 0 zetels. Gaat het hem lukken met zijn OBP door te breken?

Start Movie Politiek Café ZOUT
Standard | Large | Quicktimeplayer | YouTube

Het thema gaat over taal. Te gast is taalvirtuoos Wim Daniels, schrijver van een groot aantal boeken zoals woordenboeken, boeken over taal en jongerenromans. Hij speelt een theater- en een cabaretvoorstelling, treedt wekelijks op als columnist in Spijkers met Koppen en is af en toe ook te zien bij Pauw & Witteman.

In de kwestie gaan Harry Windmuller -directeur/bestuurder van BrabantWonen- en Paulus Jansen -SP Tweede Kamerlid- in debat over de volkshuisvesting. Wat is er gaande in woningbouwcorporatieland en hoe komen we uit de bouwcrisis?

In de quiz gaan twee banketbakker getest op hun kennis van chocolade. Kijken wie er het beste chocolade van kan maken.

De columns worden uitgesproken door onze vaste columnist Theo van Duren. Hij krijgt deze keer stevige concurrentie van gastcolumnist Wim Daniels.

De livemuziek wordt zondag verzorgt door CC Jerome.

Het is een flitsend programma met debatten over actuele plaatselijke en landelijke politieke thema’s. Daarnaast is er maandelijks een gastcolumn en een vaste column, een hoofdgast en een quiz. Een en ander wordt gelardeerd met cabaret en live muziek. Talloze prominente plaatselijke en landelijke gasten zijn inmiddels te gast geweest in Zout en zij waren enthousiast over de formule (het gastenboek spreekt boekdelen). Zout is met gemiddeld 250 bezoekers druk bezocht. Zout wordt gemaakt door een team van ca. 20 vrijwilligers, heeft een onafhankelijke redactie die verantwoordelijk is voor de inhoud.

More info:Politiek Café ZOUT
Locatie:
Cultuurpodium Groene Engel
Kruisstraat 15 5341 HA Oss

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info