Seats2meet Strijp-S en OpenWebcast bundelen hun krachten

Share Button

PERSBERICHT

Eindhoven 13 februari 2012

Met ingang van januari 2012 hebben Seats2meet Strijp (S2M Strijp-S) en OpenWebcast besloten een samenwerking op het gebied van Live Webstreaming aan te gaan. Door de samenwerking zullen events op S2M Strijp-S voor een nog groter publiek bereikbaar worden.

Seats2meet.com is een eigentijds vergader- en ontmoetingsconcept in Nederland. Onder meer met een vestiging in Eindhoven, op het voormalige Philips-terrein Strijp-S in het tot de verbeelding sprekende gebouw van de toenmalige Apparatenfabriek. Daar is ruim 2000 m2 ter beschikking, waar u stoelen kunt reserveren voor vergaderingen, workshops, trainingen, bedrijfspresentaties, congressen etc. voor groepen van 2 tot 350 personen. Daarnaast kunt u er terecht voor een flexwerkplek, een uitgebreide catering en alles wat nodig is voor een succesvolle bijeenkomst in sprankelende, uitdagende ruimtes die door hun diversiteit en zeer gevarieerde inrichting voor vele doeleinden geschikt zijn.

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op ‘live’ uitzenden en registreren van congressen, lezingen en symposia op internet. Door het inzetten van video livestreaming wordt een event voor een groter publiek/doelgroep toegankelijk (en blijft het beeldmateriaal lang beschikbaar & zichtbaar). De opdrachtgever krijgt hiermee een unieke communicatie-tool om het evenement extra onder de aandacht te brengen. Live & on demand!

Door het bundelen van de krachten gaat OpenWebcast een vast onderdeel uitmaken van het dienstenpakket van S2M Strijp-S. Vanaf nu bestaat dus de mogelijkheid om de diensten van OpenWebcast direct bij Seats2Meet te boeken. De opdrachtgevers van S2M kunnen nu bij één loket de hele organisatie van hun event regelen.

OpenWebcast en Seats2meet zijn voornemens om dit initiatief in 2012 landelijk bij alle Seats2Meet’s te introduceren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Seats2Meet StrijpS  Roger van den Berg 06-1590 7000 email: info@verderbv.nl
OpenWebcast.nl Marc van den Berg 06-4872 4413 email: info@OpenWebcast.nl

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info