De Toekomst Begint Vandaag

Share Button

Na de succesvolle AV netwerkbijeenkomsten Film meets business (Breda), Crossovers in Beeld (‘s-Hertogenbosch), Get International in AV (Tilburg), ”AV In de openbare ruimte” (Eindhoven) was het op 23 maart 2011 tijd voor Beste van Brabant (Breda).

De eerstvolgende netwerkbijeenkomst is “De Toekomst Begint Vandaag” op donderdagmiddag 1 december bij het St. Joost in Breda. Tijdens deze bijeenkomst presenteren Brabantse partijen zich die ook komende jaren van belang zullen zijn om de audiovisuele industrie in Brabant, met o.a.:

  • Sil van der Woerd, filmmaker/art-director “visual effects”
  • Leon van Rooij presenteert zijn plannen rond het Centrum voor de Beeldcultuur en Playgrounds
  • KONKAV, het audiovisueel platform van en voor de Brabantse AV Sector zal worden gelanceerd en gedemonstreerd
  • Bkkc en Studio Smack laten zien hoe crowdfundingsplatform Voordekunst heeft gewerkt voor het project “Turfschip van Breda”
  • Toonbeeld reikt de tweejaarlijkse ToonBeeld Award uit aan de partij die de grootste bijdrage heeft geleverd aan de Brabantse AV Sector

Play Part 1 Standard | Large | Quicktimeplayer
Play Part 2 Standard | Large | Quicktimeplayer

De netwerkbijeenkomst is tevens de afsluiting van het AV Impulsprogramma.  Samen met de steden Breda, Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch en Tilburg investeert de provincie Noord-Brabant in de audiovisuele industrie als kansrijk, creatief cluster.

Aanmelden?

Aanmelden voor De Toekomst Begint Vandaag verloopt via KONKAV, het audiovisueel platform van en voor de Brabantse audiovisuele sector. Ga naar www.KONKAV.nl en meld u aan via de aanmeldknop. Maak ook direct een profiel aan zodat u vanaf de lancering al direct zichtbaar bent! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Comments are closed.

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info