Stad als Laboratorium

Share Button

SuperVISIE-Salon – Debat

A Tale of Two Cities – In dezelfde jaren ’70 groot geworden als steden met een modern imago kunnen Almere en Eindhoven van elkaar leren. Met een vergelijkbare omvang zijn de beide steden te karakteriseren als ‘een tros dorpen’ met een steeds stedelijker karakter. Gaat de vergelijking ook verder? De tentoonstelling toont parallellen en verschillen in ontwikkeling en laat de zoektocht zien naar een eigen identiteit.

Start Movie

More info…


Bekendmaking OnTroerendGoed Award 2011

Juist deze lastige tijd in de bouw vraagt om een creatieve blik op de toekomst. Gedurfde keuzes die de lange termijn boven de korte stellen. En het vraagt om bouwen met hoofd én hart voor de omgeving. Deze Award is dan ook een uitgelezen kans om goede voorbeelden in de etalage te zetten.


 

 

 

Start Movie

More info…

Locatie
Stadhuis
Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven

2 comments to Stad als Laboratorium

  • [...] van een mooi product? Het gesprek wordt volgens mij via internettelevisie live uitgezonden via Openwebcast.nl. Maar het is vast veel leuker om er live bij te [...]

  • [...] Dat Eindhoven een netwerkstad is werd wel helder en vanuit die netwerkverbanden ontstaan vanuit samenwerking gewoon hele mooie dingen, zeker als die eerder beschreven gunfactor erbij zit. Erken en waardeer ten slotte wat er al is. Iets meer trots mag best. Ruurd Gietema vroeg zich ook hardop af wat de volgende stap is in de evolutie van Eindhoven. Misschien een leuk onderwerp voor volgend jaar. Wil je dezesupervisiesalon terug kijken? Klik dan hier. [...]

OpenWebcast.info

OpenWebcast.nl is een platform dat zich richt op het live uitzenden en registreren van de cultuur van de stad. Muziek, symposia, theater, lezingen, debat, techniek, festivals, kortom 'dat' wat de stad doet leven!

Live & on demand!

Een greep uit de locaties: Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Bosch...

Voor meer info over livestreaming en de OpenWebcast video services:
Contact: Info@OpenWebcast.nl
tel: 040 281 0862 / 06 4872 4413

Find.movies

Categories

Location Partner
Seats2meet Strijp-S


Location & Flexworkspace partner
More info